Zakelijke kwesties

Voorkomen van onnodig extra conflict

Met behulp van een arbeidsmediator zorgen jullie ervoor dat een zakelijke kwestie zorgvuldig en goed wordt besproken om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Een arbeidsmediator luistert goed naar jullie behoeften en belangen, en gaat de moeilijke gesprekken niet uit de weg.

Ik neem jullie mee langs alle belangrijke onderwerpen die voor kunnen komen bij een zakelijke kwestie, in een sfeer van (emotionele) veiligheid. Denk aan het bespreken van een uit de hand gelopen verschil van mening, machtsongelijkheid of een verschil van inzicht over de koersbepaling. 

Ik besteed daarbij volop aandacht aan zowel de emotionele kanten van de zakelijke kwestie, als ook aan de financiële en juridische aspecten. Zodat er na afloop van jullie mediation afspraken op tafel liggen die voor alle partijen goed voelen en goed zijn.

De arbeidsmediator helpt jullie om te voorkomen dat onnodig extra conflict wordt veroorzaakt. Jullie blijven in gesprek en op koers richting het eindpunt; goede afspraken voor alle partijen.

Onze gesprekken vinden plaats in alle vertrouwelijkheid en als mediator ben ik gebonden aan geheimhouding over de inhoud van jullie mediation, net als jullie. Alles dat wij tijdens onze gesprekken bespreken is vertrouwelijk en dat blijft ook zo, ook na beëindiging van de mediation.

In onze gesprekken komen we tot gezamenlijke afspraken die schriftelijk worden vastgelegd en door alle partijen worden ondertekend.